Komplex klímastratégiai tanácsadás

Komplex klímastratégiai tanácsadásunk egyesíti magában a károsanyag-kibocsátás- és klímakockázat-csökkentési, körforgásos stratégiai, valamint az offsetting szolgáltatásunkat. Elsősorban azon rendszerinten gondolkodó vállalatoknak és önkormányzatoknak ajánljuk, akik hatékonyan akarnak tenni működésük fenntarthatóbbá tétele érdekében, minél több lehetőség kihasználásával.

Szakértőink elemzik a károsanyag-kibocsátást, termelő vállalatok esetén a termék teljes életciklusát, a klímaváltozás következtében fellépő kockázatokat, a szabályozási környezetet. Kiszámítjuk, hogy mennyibe kerülne, ha a vállalat/önkormányzat működésében minden maradna a régiben, majd kialakítunk egy stratégiát célokkal, költségvetéssel és a változást mérő indikátorokkal, amelyeket követve fenntarthatóbbá teheti működését.

Tanácsadásunk léptékét és mélységét mindig az Ügyféllel közösen alakítjuk ki. Kiterjedhet csak épületekre, vagy a teljes vállalati tevékenységre és termelési folyamatra, a beszerzéstől az értékesítésig, netán az egész szervezet és a munkavállalók közösségére. Az igényekhez igazítottan dolgozhatunk meglévő adatokból és nemzetközi jógyakorlatok alapján, de ezt ki is egészíthetjük mérésekkel, adatgyűjtéssel, valamint a vezetőség és igény esetén a munkavállalók aktív bevonásával. Szükség esetén segítséget nyújtunk a stratégia megvalósításában, a változások bevezetésében, és csak akkor engedjük el Ügyfeleink kezét, amikor már készenállnak a klímastratégia önálló megvalósítására.


Lépjen velünk kapcsolatba!