Referenciák

Szolgáltatásaink magas minőségét az biztosítja, hogy minden egyes területen elismert szakemberekkel és cégekkel dolgozunk együtt. Stratégiánk, hogy létrehozzunk a régióban egy olyan munkacsoportot, mely magas minőségben tudja képviselni minden szereplő számára a klímacélok elérését.

Magyar Atlétikai Szövetség

A World Athletics 2024-ben környezetvédelmi és fenntarthatósági pályázatot írt ki a nemzeti szövetségek részére, melyet a Magyar Atlétikai Szövetség megpályázott, majd a Fenntarthatósági Stratégiájának megvalósítási törekvési tervével elnyert.

A Magyar Atlétikai Szövetség Fenntarthatósági Stratégiájának egyik alapvető célja és hangsúlyos eleme lesz a kiemelt (fent említett) sporteseményeken és a tagszervezetek által üzemeltetett létesítményekben minimálisra csökkenti és kiváltani víztisztító berendezések kihelyezésével a palackos víz és egyéb palackos üdítő italok felhasználását és fogyasztását, ezzel csökkentve a műanyag hulladék termelést, továbbá bevezetni és megvalósíthatóvá tenni a szelektív hulladékgyűjtést.

Ezen a törekvés megvalósításával a magyar atlétikából éves szinten több ezer műanyag palack tűnne el. Állandó és folyamatos lenne a tiszta víz biztosítása a magyar atléták, sportszakemberek, a sportpályákon dolgozók, a versenyekre kilátogató nézők számára.

A szövetség ezen stratégia pontos kidolgozásához a Climate Action Kft-t kérte fel partnernek. 

Továbbá a stratégia fontos részét fogja képezni a 2024-es évben számos környezetvédelmi edukációs kommunikáció, mind a versenyek helyszínein, mind az online és média térben az atléták bevonásával

 

Atlétikai Világbajnokság

Napjaink környezeti problémái, éghajlatváltozásai, a természet szennyezése, szoros összefüggésben állnak életvitelünkkel, tevékenységeinkkel. Mindez helytálló a sport szemszögéből nézve is, hiszen a sport is hatást gyakorol fizikai környezetére, legyen szó akár helyi egyesületek munkájáról vagy nemzetközi versenyekről. A Climate Action Kft. szeretné a fenntarthatóság kérdését a sportra is kiterjeszteni, igy, Budapesten ez év augusztusában rendezendő Atlétikai Világbajnokság szervező cégének igazgatójával, Németh Balázzsal és a Nemzetközi Atlétikai Szövetség vezérigazgatójával, John Ridgeonnal együttműködve, 40 fát ültettek el Pesterzsébeten, annak tiszteletére , hogy 1983-ban, azaz pontosan 40 éve került megrendezésre az első Atlétikai Világbajnokság. 


 

MONDO Group

A Climate Action mellett a MONDO Group volt a 2023-as Budapesti Atlétikai Világbajnokság egyik partnere. A legendás céget 1948-ban, az olaszországi Alba városában alapították, mely kezdetben kis vállalkozásnak indult, de az elmúlt évtizedekben olyan nemzetközileg elismert márkává nőtték ki magukat, amely a sportvilág egyik zászlóshajójává vált.
A MONDO, mint márkanév mára már szorosan összefonódott a kiváló minőséggel és az újító szellemmel a sportfelszerelések terén. Kiemelkedően ismertek gumi alapú sportpálya felületeikről, melyeket úgy fejlesztenek, hogy megfeleljenek a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak és standardoknak.
Az elmúlt évtizedek alatt a MONDO több úttörő újítást is bevezetett a sportiparba és folyamatosan kutatnak, fejlesztenek. Céljuk, hogy mind a profi sportolók, mind a sportot csak hobbiként űző emberek számára a lehető legjobb- és legbiztonságosabb termékeket kínálják.
A Climate Action célja a jövőben szoros együttműködésekre lépni a MONDO-val fenntarthatósági projektek közös megvalósításának céljából.

Telekom Veszprém KC


A Telekom Veszprém KC., a világ egyik legjobb és Magyarország legsikeresebb kézilabda csapata.  KC 27-szeres magyar bajnok, 30-szoros magyarkupa-győztes, 2-szeres EHF-kupagyőztesek Európa-kupája győztes és 4-szeres EHF Bajnokok Ligája döntős veszprémi férfi kézilabdacsapat. A klub számára nagyon fontos a környezetvédelem, a fentarthatóság és a karbonlábnyom csökkentésére irányuló minden törekvés, így csatlakozott a Climate Action kezdeményezéséhez és  együtt, egy  saját, Telekom Veszprém erdőt álmodtak meg a Bakony erdőben.
 

KSI

A nagy múltú-, fennállásának 60. évfordulóját 2024. márciusában ünneplő KSI-ben, vagyis a Központi Sport- és Ifjúsági Egyesületben, számos Európa-, világ- és olimpiai bajnok sportoló kezdte pályafutását. A teljesség igénye nélkül: Szivós Márton-, Kásás Tamás-, Benedek Tibor, a férfi vízilabda válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Varga Zsolt, Storcz Botond (kajak), Berki Krisztián (torna)- és nem utolsó sorban Erdei Zsolt (ökölvívás) nevelkedett fel a KSI rendszerében. Ezen munka eredményességet jelzi, hogy a KSI az országban az egyetlen olyan egyesület lett, amely – más klubok részére átadott versenyzők révén – minden olimpián tudott olimpiai bajnoki címet szerezni.

Jubileumi, 60 éves múltjának apropóján a KSI- és a Climate Action hosszútávú stratégiai együttműködésre lépett egymással, melynek első aktivitásaként, a sport- és a fenntarthatóság kapcsolataként, 2024. márciusában, a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Füzéren, a Climate Action LevegőLegelő projektjének részeként 60 darab tölgyfa csemete elültetésére került sor. A továbbiakban számos sport- és környezetvédelmi vonatkozású programok együttes megvalósítására kerül majd sor.

GENESYS OSC – ÚJBUDA

A GENESYSY OSC ÚJBUDA vízilabda csapata jelentős szerepet játszik a sportág utánpótlás-nevelésében, valamint a gyermek és felnőtt lakosság szabadidősportjának megszervezésében.
Az OSC hétszeres magyar bajnok, kétszeres Magyar Kupa győztes, kétszeres LEN-Bajnokok Ligája-, valamint egyszeres LEN-Szuperkupa győztes.
A csapatot alkotó egykori- és jelenlegi válogatott sportolók hitelességüknél fogva a Climate Action segítségére lesznek a fenntarthatóság kommunikálásában.

Semmelweis Egyetem

A Semmelweis Egyetem Magyarország- és a közép-európai régió vezető orvos-egészségügyi felsőoktatási intézménye. Három fő tevékenysége az oktatás, a kutatás-innováció és a gyógyítás. E hármas egység teszi nemzetközileg is elismert tudásközponttá a több, mint 250 éves egyetemet.

A Climate Action egy tanulmány elkészítésével segítette az Egyetem tudományos munkáját, amely iránymutatást ad a fogorvoslásban történő karbonlábnyom csökkentésének lehetőségeiről. Ezen módszer egy innovatív gondolkodás, mellyel az orvostudomány segítségére lehetünk a környezettudatos orvosi tevékenységek kialakításában.


Leisure Konferencia

A Climate Action Kft. egyrészt szakmai partnere az ország legnagyobb rekreációs konferenciájának, a IV. Leisure Konferenciának, másrészt a 2023. októberi esemény karbonlábnyom számítását is a környezetvédelemmel- és klímavédelemmel foglalkozó vállalatunk végezte el. A karbonlábnyom- számítás a résztvevők fenntarthatósági szokásainak figyelembe vételével került meghatározásra.
A Konferenciát megelőzően a Climate Action Kft. hosszútávú stratégiai megállapodást kötött a Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társasággal, a KERT-tel. Az együttműködés értelmében, szolgáltatásaink által segítséget-, tanácsot nyújtunk a KERT-nek abban, hogy hogyan tud fenntarthatóbb működést produkálni tevékenysége során. Számunka a sport- és a fenntarthatóság közötti kapcsolat erősítése kiemelt terület, ahogyan a rekreációra- és a fenntarthatóságra való edukáció is fontos stratégiai szempont vállalatunk életében. Ebben fogjuk tudni egymást erősíteni a jövőben.

H1 Systems Kft.

A H1 Systems Mérnöki Szolgáltatások Kft. egy olyan több évtizedes tapasztalattal rendelkező tervezéssel-, kivitelezéssel- és üzemeltetéssel foglalkozó budapesti vállalkozás, ahol számos tervező- és kivitelező mérnök szoros együttműködésben dolgozik olyan projekteken, amelyeken belül céljuk, hogy hatékonyabb működés iránti törekvések valósuljanak meg, legyen szó akár barna- vagy zöldmezős beruházásokról.

A Climate Action számára kiemelten fontos, hogy az építőiparban- és az üzemeltetésben lévő sikeres szereplőkkel tudunk szerződni, s együttesen sikeres projektekbe fogni. Folyamatosan együtt gondolkozva azon vagyunk, hogy versenyképes termékeket és szolgáltatásokat hozzunk a piacra, ami abszolút iparág specifikus.

A Climate Action örömmel köszönti tehát új ügyfelei között a H1 Systems-t. Nagyon fontos számunkra, hogy elkötelezettek a fenntarthatóság irányába, projektjeink felé nagyfokú érdeklődést mutatnak, így nem is volt kérdés számunkra, hogy közösen egy hosszú távú együttműködésbe kezdünk.


Maul Zsolt Premium Winery

A Climate Action Villány- és Magyarország egyik vezető borászatával, a Maul Winery-vel hosszútávú együttműködésre lépett.
A Pincészet tulajdonosa- és vezetője, Maul Zsolt szakma iránti szenvedélye- és profizmusa példaként említhető, munkájuk eredményeként 5 prémium boraikkal bekerültek Magyarország TOP 100 legjobb borai közé, valamint a 2023-as Országháza Bora megmérettetésen a Cabernet Franc kategória 2. helyezettjei lettek.

A fenti sorok is bizonyítják a Maul Winery elhivatottságát, fanatizmusát a borászat iránt, mely által társadalmunk számára jobbnál jobb nedűket állítanak elő. Társadalmi felelősségvállalásuk szintén példamutató, számtalan jótékonysági akciót szerveznek, ezen felül pedig sportágak-, sportegyesületek támogatójaként is folyamatosan megjelennek. Hisszük, hogy a fenntarthatóság- és a klímavédelem megteremtésének érdekében, közösen nagy dolgokat vihetünk majd véghez.


Ghibli Kft.

A Ghibli Kft. 1996-ban alakult, logisztikai-, szállítmányozási-, raktározási profillal rendelkező vállalat. Az elmúlt évek folyamatos növekedésének köszönhetően már több mint 250 munkatárssal rendelkezik országszerte. Jelenleg a közúti-, a légi-, a tengeri- és a vasúti szállítmányozással együtt több mint 100 országba szállít.

Két világhálózat kizárólagos magyar tagja, melyeken keresztül világviszonylatban bármely desztinációba el tudja juttatni ügyfelei áruit. Debrecenben, a Debreceni Nemzetközi Repülőtér területén lévő logisztikai raktárbázisának köszönhetően országszerte már 7 helyszínen vannak jelen, s több mint 55.000 négyzetméteren nyújt raktárlogisztikai szolgáltatást.

A Ghibli Kft, profiljához mérten nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, a Climate Action-nel való partnerség által közös cél a szállítmányozási szektor- és a fenntarthatóság közötti kapcsolat megteremtése, közös projektek megvalósítása.

Periódus Kft.

A környei Periódus Kft. 1985-ben kezdte meg tevékenységét. A tűzvédelem- és a biztonságtechnika valamennyi területével foglalkoznak, ezeken belül a tervezés-, a kivitelezés- és a szolgáltatás is profiljukat bővíti. 2001 óta (MSZ EN ISO 9001) minőség irányítási rendszert működtetnek. Szolgáltatásaik minőségét garantálja, hogy jól felszerelt-, saját tulajdonú javító szervízzel rendelkeznek, mely felgyorsítja ügyfeleik szakszerű kiszolgálását. Környezettudatos vállalatként csatlakoztak a Climate Action 100HA HUNERDŐ projektjéhez, együttműködésünk által egy újabb lépést tettünk a projekt céljának megvalósításáért, az 500 ezer facsemete elültetéséért.

TrollFoci

A TrollFoci a legnépszerűbb hazai labdarúgással foglalkozó oldal a közösségi médiában. Saját weboldallal-, bloggal rendelkezik, könyve-, sportpubja és komoly branddel rendelkezik. Követőinek száma jelentős, így a velük való kapcsolatfelvétel- és kapcsolattartás elősegítheti a Climate Action kampányainak széles körű kommunikációját, azok bemutatását. A TrollFoci terve 2024-ben, hogy több mint 1000 fát ültessen el erőforrásait, követőit és partnereit bevonva,

Nehéz Brothers

A soltvadkerti Nehéz Brothers italnagykereskedés a Climate Action stratégiai partnere. A Nehéz Brothers, prémium pálinkák előállításával- és forgalmazásával foglalkozik, termékeik bolti forgalomban is megtalálhatóak. Az együttműködés értelmében a Nehéz Brothers, termékeinek eladása által hozzájárul a Climate Action 2024-es, 100 HA – HUNERDŐ nevet viselő projektjéhez.

A Nehéz Brothers továbbá a TrollFoci „Hálószaggató” elnevezésű termékeinek hivatalos előállítója- és forgalmazója. Gazdálkodókként elhivatottak a környezetvédelem- és a fenntarthatóság irányába, közös célunk a társadalom minél nagyobb szegmensének bevonása közös projektjeinkbe.

BladeSport

A BladeSport márka egy magyar-amerikai vegyes vállalkozás, mely 2015-ben indult és mára Magyarország egyik vezető táplálékkiegészítő gyártójává vált. A BladeSport filozófiája szerint az ember alkotni született. Az alkotás adta sikerélmény pedig újabb energiákat szabadít fel. A BladeSport termékcsaládot azon sportolók számára fejlesztették, akik kemény fizikai kihívásokkal szembesülnek pályafutásuk során. Termékeiket jelenleg a világ 50 országába exportálják.

A Climate Action- és a BladeSport közös együttműködése során a fenntarthatóság- és a sport kapcsolatának ötvözése kerül majd középpontba.

Saxoo London

A Saxoo London férfi ruházati márka sikertörténete 1997-ben indult mikor rövid idő alatt, a különleges és egyedi kollekcióival meghódította mind a magyarországi mind pedig az európai vásárlókat. Mint ruhaipari cég számára rendkívül fontos a környezetvédelem, mivel az iparágban jelentős környezeti hatások és fenntarthatósági kihívások merülnek fel. A fák védelme és a faültetés különösen kiemelt szerepet játszik ebben a folyamatban. A Saxoo London a beszállítóinak kiválasztásánál is szem előtt tartja, hogy a környezettudatosabbak legyenek és leginkább megfeleljenek a fenntarthatósági elvárásoknak.

 

Pioneers into Practice

A Climate Action Kft az Európai Innovációs és Technológia Intézet (EIT) Climate-KIC 2010 óta futó Pioneers into Practice programjának vezető implementációs partnere Magyarországon. A magyar Pioneers program fókusza 2022-ben a települési zöldinfrastruktúra innováció és fenntarthatóság, melyben együttműködő partnereink a Climate Smart Elephant és a Klímabarát Települések Szövetsége.

Systems innovation for the transition to a circular, regenerative and low-carbon economy

A Climate Action Kft az EIT Climate-KIC szakmai partnere a szlovén körforgásos gazdasági reform előkészítésében és kivitelezésében (Systems innovation for the transition to a circular, regenerative and low-carbon economy), melynek része kormányzati és üzleti érintettekkel való rendszeres párbeszéd, egy csomagolási és élelmiszer szektort célzó tréningsorozat vezetése, a körforgásos gazdasági online platform szakmai támogatása, és a komplex projekt további munkafázisainak előkészítése.

SOCCA Világbajnokság 2022

A Climate Action Kft. a Magyarországon megrendezésre kerülő SOCCA Kispályás Labdarúgó Világbajnokság hivatalos fenntarthatósági tanácsadója. Az együttműködés keretein belül a hazánkba látogató 40 csapat karbonlábnyomát számoljuk ki és Magyarországon a Vérteserdő Zrt. területén megvalósuló semlegesítési projektünkkel ellentételezzük. Ezzel is hozzájárulva ahhoz, hogy a világbajnokság teljesen környezettudatos rendezvény legyen.

Budapesti Fesztivál Zenekar

A fenntartható és tudatos gondolkodás a kultúrában is kiemelkedően fontos. A világ egyik legelismertebb és legjobb zenekarának dolgozzuk ki, hogy hogyan tudna fenntarthatóbb és zöldebb lenni. Nagyon fontosnak tartják, hogy egy olyan szervezet, amely rengeteg emberhez jut el milyen társadalmi szerepvállalást tesz. Mi abban segítünk nekik, hogy a jelen kor egyik legfontosabb témáját érthetően és tevékenyen – a rajongókat bevonva - megközelítve tudják közvetíteni a környezetünk védelmét. Ezzel létrehozva a világon egyedülállóként egy fenntartható zenekart.

Dunai Regatta 2022

Az idén megrendezendő DUNAI REGATTA rendezvényhez csatlakozunk, mint szakmai partner. A szervezők nagy hangsúlyt fordítanak idén arra, hogy a rendezvényre kilátogatók figyelmét felhívja a klímavédelem és környezetvédelem fontosságára. Az esemény keretein belül szeretnénk bevonni a közönséget, figyelemfelkeltő és tájékoztató, tudás központú játékokkal. A rendezvényen a Vérteserdő Zrt. gondozásában levő erdőrészletnek a telepítésére is sor kerül, mely a Climate Action Kft. szakmai vezetésével hozzájárul az esemény karbolsemlegesítéséhez.

Pomo D’oro Étterem

Az éttermek világában manapság  egyre fontosabbá válik környezetünk védelme és a fenntarthatóság kérdése. Egyre több étterem szemléletében jelenik meg, hogyan tudná munkafolyamatait fenntarthatóbbá tenni. A Pomo D’oro,  2002 óta Budapest szívében, ,a tradicionális olasz konyha fellegvára, mely az  éttermek közül  elsőként csatlakozott  a Magyarországon megvalósuló faültetési programunkhoz. Gianni Annonival közösen azt szeretnének elérni, hogy minél több étterem kezdjen el tenni azért, hogy egy fenntarthatóbb világban tudjunk élni.

Kistücsök Étterem

A Kistücsök étterem a Balaton egyik legismertebb étterme, mely Balaton szemesen várja vendégeit idén 30 éve. Az évek alatt számtalan szakmai elismerés mellett az étterem tulajdonosa nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra. Fontos számára, hogy  a helyi termelőktől  szerezze be alapanyagait, illetve a hulladékot újrahasznosítsa. Ennek egyik legjobb példája, hogy a keletkezett üveghulladékból Görömbei Luca üvegművész tányérokat készít, ezzel is biztosítva az üveg újrahasznosítását. A Kistücsök étterem csatlakozása a magyarországi faültetési projekthez egy újabb lehetőség arra, hogy még többet tegyen a környezet védelméért.

Stúdió A4 Iroda Kft.

A Stúdió A4 Iroda Kft. 30 éves működése alatt számtalan magyarországi és küldföldi középület genereálkivitelezésében vett részt, számos elismeréssel gazdagodva. Terveztek  könyvtárat Helsinkiben, piacot Casablancában, irodaházat Bagdadban vagy szállodát Guadalajaraban (Mexikó). Folyamatos résztvevői a magyar és nemzetközi tervpályázatoknak, melyeken több díjat is nyertek az elmúlt 3 évtized alatt, Hong Kongtól Barcelonáig, Szentpétervártól New Yorkig.
 
 
Mottójuk: ,,Vannak építészek, akik képességeiket alárendelik a megbízó igényeinek. Vannak építészek akik rákényszerítik ötleteiket a megbízóra. Vannak azonban olyan építészek is, akik a megbízóval folytatott párbeszéd során keresik azt a megoldást, amely tökéletesen megfelel a megbízó vágyainak, ugyanakkor az építész alkotó képességét sem korlátozza.”
 
Fontos számukra, hogy ne csak az épített környezetükre fektessék a hangsúlyt hanem a természetes környezetük is épp olyan meghatározó részét képezze gondolkodásuknak.


 

Gremsperger Ügyvédi Iroda

A Gremsperger Ügyvédi Iroda az ügyvédi irodák között kiemelten foglalkozik azzal, hogy aktív szerepet vállaljon fenntarthatósági-, klímavédelmi- és környezetünk megóvásához szükséges projektekben. Magyarországon megvalósuló, erdőállomány javító projektünkben  való szerepvállalásával ezen törekvésihez kerül közelebb.

Alessio Kávézó • Étterem

Az Alessio Kávézó és Étterem tulajdonosai elkötelezett hívei az innovációnak és a környezetvédelemnek. Gondolkodásukban nagyon fontos, hogy tesznek is a jó ügyek érdekében. Azt gondolják, hogy korunk egyik legfontosabb kihívása az, hogy védjük klímánkat és környezetünket. Pontosan ezért csatlakoztak a faültetési szolgáltatást nyújtó erdő ökoszisztéma élőhely-rekonstrukciós projektünkhöz, melynek keretében 120 fa csemete telepítésével járulnak hozzá a magyar klímacélokhoz.

Kilenc Kert

A Kilenc Kert egy olyan étterem, akinek nagyon fontos a minőség és a hosszútávú gondolkodás. A hosszú távú gondolkodás egyik fontos eleme a fenntarthatósággal való foglalkozás. A Kilenc Kert egy igazi zöld sziget a 9. kerület betonrengetegében, ahol a környék egyik legszebb kertje vár rátok. A tulajdonosoknak fontos az, hogy kifelé is kommunikálják a környezetvédelem és a természet védelmének a fontosságát, pontosan ezért szeretnének tenni a saját környezetükért és szeretnék, ha ez az üzenet sok emberhez el tudna jutni.

Nuxon

Legyen szó városrehabilitációról, átalakítandó vagy megszépítendő területekről, a legjobb levegőminőség biztosításáról otthonunkban vagy munkahelyünkön, a NUXON célja, hogy összekapcsolja az embereket a területükkel, felhívja a közvélemény figyelmét a bolygó tiszteletben tartására, a fontos társadalmi és környezeti kérdésekre, és megoldást kínáljon a társadalmilag felelős vállalatoknak, magánszemélyeknek, hogy konkrétan cselekedjenek, a levegőt a szennyeződéstől megtisztító megoldásainak alkalmazásával.

HOTEL & MORE SZÁLLODÁK ZRT.

Hotel & More Szállodák Zrt., a kiemelkedő minőséget nyújtó szállodákat, resortokat és apartmanokat foglalja magában, professzionális szállodaüzemeltetési és stratégiai tanácsadással, üzletfejlesztési tevékenységekkel kiegészülve.  A szálláshelyek megfelelnek vendégeik magas elvárásainak, melyet a Hotel & More név garantál.  Fontos számukra, hogy működésüket egyre inkább a fenntartható szemlélet határozza meg, ennek egyik lépéseként  faültetési programunkban   való részvételükkel támogatják az Erdőkkel a Karbonsemlegességért Magyarországon projektet.

IT Quality Service

Az IT Quality Services az informatikában elismert magyar cég, melynek fontos az, hogy társadalmi felelősségvállalásként foglalkozzon a környezetvédelemmel. Kevesen gondolják, hogy az IT cégek tevékenysége is mérhető karbollábnyommal rendelkezik, hiszen a céges utazások, a szerverek használata és a vállalkozás mindennapi működése bizonyos mértékben káros a környezetre. Az ITQS ebben a témában tudatosan gondolkozik és a Climate Action Kft.-vel közösen tesz a klímavédelem ellen folytatott harcban.

Az ITQS és a Climate Action Kft. számára kifejezetten fontos, hogy a Magyarországon született innovációkat külföldi országokban is tudják használni, ezzel is segítve a magyar exportban rejlő lehetőségek kihasználását. Közösen dolgozunk azon, hogy a Nyugat-Balkán régióban is megvalósult projekteket tudjunk felmutatni.

Bittera Kohlrusz & Tóth Ügyvédi Iroda

Egy ügyvédi iroda felelőssége nemcsak az ügyfelei, partnerei, munkavállalói iránt fontos, hanem a társadalomért a közösségért is.  A Bittera Kohlrusz & Tóth Ügyvédi Iroda felelős irodaként elkötelezett amellett, hogy támogasson olyan projekteket, amelyek által aktívan hozzájárul a fenntarthatósághoz és a környezetvédelemhez. Részvételével a Magyarországon létrejövő örökerdő projektben elkötelezetten támogatja a fenntarthatósági és fejlődési célokat.

Asztalosmánia Kft.

Az Asztalosmánia Kft. fő profilja egyedi bútorok, belsőépítészeti elemek tervezése, készítése és installálása, kiegészítve épületasztalosi, díszlet kivitelezési feladatokkal is.  Küldetésük, hogy minőségi, személyre szabott bútorokat készítsenek és  termékeikkel és szolgáltatásaikkal jelentősen hozzájárulnak egy jobb világhoz. A faültetési programban való részvétellel a cég szeretné ha a világ élhető, egészséges és biztonságos hely maradna a jövő generációi számára. 
 

BE TALENT ALAPÍTVÁNY

A fenntartható fejlődés megteremtése mindannyiunk feladata. A Be Talent Alapítvány a fiatal tehetséges sportolók támogatásával, karrierjük segítésével a felnövekvő generációnak mutat irányt azzal, hogy gyakorlati lépésekkel tesz a környezetvédelem érdekében. A klímavédelem miatt kialakuló szorongás egyre gyakoribb jelenség a fiatalok körében,  ezért kiemelkedő fontosságú az, hogy az alapítvány minden lehetséges módon  példát mutasson és megoldásokat, eszközöket közvetítsen feléjük.

BEAUTY PALACE

A Bécsben működő szépségszalon tulajdonosai felmérve tevékenységük fenntartható működését fontosnak tartják, hogy  a szalon szolgálatatásai és termékei harmóniában legyenek a természettel is és tudatos környezetbarát szemlélettel a  klímavédelem érdekében, faültetéssel csökkentség  ökológiai lábnyomukat.

MILANESE MADE TO ORDER KFT.


Földünk megóvása szempontjából nagyon fontos , hogy mennyi ruhát, milyen hosszú ideig viselünk.  A Milanese Made To Order Kft. célja a   fenntartható divat követése, az anyagok életciklusának meghosszabbítása, az időtlen ruhadarabok, helyi termékek értékének növelése, a hulladék mennyiségének csökkentése ezzel  együtt a  környezet károsodásának megóvása.