Stratégiai partnerek

Szolgáltatásaink magas minőségét az biztosítja, hogy minden egyes területen elismert szakemberekkel és cégekkel dolgozunk együtt. Stratégiánk, hogy létrehozzunk a régióban egy olyan munkacsoportot, mely magas minőségben tudja képviselni minden szereplő számára a klímacélok elérését.

Tovább

Holczer Ádám | nagykövet

Profi sportolóként több, mint 10 éven keresztül volt a Ferencvárosi Torna Club játékosa. Magyar bajnoknak és kupagyőztesnek mondhatja magát. A sportban elért eredményei is azt bizonyítják, hogy Ádám számára nagyon fontos a tudatosság. Ez elengedhetetlen eleme annak, ha az ember hosszú távon szeretné fenntartani teljesítményét és szép életet szeretne élni. Ugyan ez a tudatosság hajtja abban is, hogy tegyen a környezetért és a klímaváltozásért.

Ádám úgy gondolja, hogy környezetünk védelme nem csak a mi és gyermekeink jövőjének záloga, hanem intelligenciánk értékmérője is. Ennek tudatában, Nagykövetként örömmel csatlakozik a Climate Action csapatához.

Csapody Balázs | nagykövet

A Kistücsök étterem a Balaton egyik ikonikus étterme, mely Balatonszemesen várja vendégeit idén 30 éve. Tulajdonosa Csapody Balázs, pályája során kiemelten foglalkozott és foglalkozik most is a balatoni régió és a magyar gasztronómia felemelésével. Alelnöke a Magyar Bocuse d’Or Akadémia Egyesületnek, 2017 óta a PGA elnöke. Ugyanebben az évben Gundel Károly-díjat kapott. 2021-ben, a Balaton Ünnepe fesztiválon életműdíjban részesült.
Munkájában fontos számára a fenntarthatóság, a környezetünk védelme, kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy helyi termelőktől szerezze be alapanyagait, illetve a hulladékot újra hasznosítsa. A Climate Action Kft. nagykövetként ezen az úton is folytatja ez irányú elhívatottságát a fenntarthatóság nevében.

Gianni Annoni | nagykövet

Gianni Annoni 1994-ben jött Magyarországra, a Közgazdasági Egyetem ösztöndíjasaként. Az egyetem elvégzése után itt telepedett le, először egy pizzériát nyitott, majd a médiában, több műsorban szerepelt, ami által ismerte és szerette meg a magyar közönség. Azóta több műsort is vezetett televízióban, rádióban, emellett jelenleg is Budapest szívében elhelyezkedő, méltán népszerű Pomo D’oro olasz étterem tulajdonosa.
Fontosnak tartja átadni az olasz életérzést a gasztronómián keresztül, főzőiskolát vezet az Olasz Kulturális Intézetben, és szakácskönyvet is kiadott. Elhivatottsága a környezetvédelem fontosságában is megjelenik, hiszen elsőként csatlakozott a Climate Action Kft. ,Magyarországon megvalósuló faültetési programunkhoz és nagykövetként azt szeretné elérni, hogy minél több vendéglátó hely kezdjen el tenni azért, hogy egy fenntarthatóbb világban tudjunk élni.

Tovább