Stratégiai partnerek

Szolgáltatásaink magas minőségét az biztosítja, hogy minden egyes területen elismert szakemberekkel és cégekkel dolgozunk együtt. Stratégiánk, hogy létrehozzunk a régióban egy olyan munkacsoportot, mely magas minőségben tudja képviselni minden szereplő számára a klímacélok elérését.

Dr. Koncz Péter | ökológus

Kanadában biológusként végzett. Doktori munkája során a bugaci szürkemarha farm üvegházgáz mérlegét készítette el. A „Nemzeti Ökoszisztéma-Szolgáltatás Térképezés és Értékelés” projektben országos üvegházgáz mérési eredményeket szintetizált. A Duna-Ipoly Nemzeti Parkban élőhely fejlesztési projekteket koordinál. Sárospataki tanyájukra jár lovagolni, ijászni, dolgozni.

Belátása szerint egy táj fenntartható működtetéséhez elengedhetetlen az ágazatok - erdő és mezőgazdálkodás, vízügy, természetvédelem, település fejlesztés - szerves együttműködése.

Dr. Rab Árpád | társadalomtudós

Társadalomtudós, digitális kultúra szakértő, jövőkutató. Két évtizede folyamatosan kutat és oktat hazai egyetemeken (BME, Corvinus, ELTE, NKE), egyetemi docens. Fő kutatási területei: jövőkutatás, e-health, e-business, információs társadalom, MI fejlesztések, legújabb technológiák fejlesztése és társadalmi hatásai.

A nemzetközi UNESCO szakértője. Elméleti munkássága mellett konkrét fejlesztésekben, szakértői munkákban vesz részt, az elmúlt két évtizedben közel 200 projektet vitelezett ki. Az új digitális technológiákban látja az emberiség túlélésének zálogát és a környezet fenntarthatóságának biztosítását, ha mindezeket tervezetten, okosan, átgondoltan fejlesztjük.

Holczer Ádám | nagykövet

Profi sportolóként több, mint 10 éven keresztül volt a Ferencvárosi Torna Club játékosa. Magyar bajnoknak és kupagyőztesnek mondhatja magát. A sportban elért eredményei is azt bizonyítják, hogy Ádám számára nagyon fontos a tudatosság. Ez elengedhetetlen eleme annak, ha az ember hosszú távon szeretné fenntartani teljesítményét és szép életet szeretne élni. Ugyan ez a tudatosság hajtja abban is, hogy tegyen a környezetért és a klímaváltozásért.

Ádám úgy gondolja, hogy környezetünk védelme nem csak a mi és gyermekeink jövőjének záloga, hanem intelligenciánk értékmérője is. Ennek tudatában, Nagykövetként örömmel csatlakozik a Climate Action csapatához.