Újabb portfólióval, a hulladékgazdálkodással bővül a Climate Action tevékenységi köre

Újabb portfólióval, a hulladékgazdálkodással bővül a Climate Action tevékenységi köre

A Climate Action hulladékgazdálkodással kapcsolatos tevékenységeit immáron Nemcsek Tibor hulladékgazdálkodási szakértő vezetésével látjuk el.

Nemcsek Tibor a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte gépészmérnöki- majd a németországi TU Braunschweig egyetemén a környezetvédelmi diplomáját. Több évtizedes szakmai pályafutása során elsősorban a hulladékgazdálkodás – mind a kommunális-mind pedig az ipari – területén dolgozott. Aktív résztvevője volt a magyar hulladékgazdálkodási rendszer modernizációjának, később a TVK Rt. Környezettechnológiai üzletág igazgatójaként irányította a Társaság K+F+I tevékenyégét.
 
Az elmúlt közel 10 esztendőben hulladékgazdálkodás iparági legfontosabb szereplőjének az állami tulajdonú NHSZ Kft-nek volt az ügyvezető igazgatója. Elkötelezett híve a körforgásos gazdaság megvalósításának, a Waste to Energy rendszerek kiterjesztésének és a technológiai innovációk megvalósításának. Több hulladékgazdálkodásban érintett szakmai szervezet-, illetve a HOSZ elnökségének tagja.
 
Munkájához sok sikert kívánunk!