Közös úton a Climate Action és a Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület

Közös úton a Climate Action és a Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület

Ügyfeleink szolgáltatásaink általi komplex kiszolgálása mellett közös projektek megvalósításán túl külföldi terjeszkedés kialakítási tervein is dolgozunk majd.

A Climate Action együttműködésre lépett a Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesülettel. Új szakmai partnerünk rendezvények környezetterhelésének csökkentéséért dolgozik, karitatív csapatépítést, és természetvédelmi önkéntes programokat szervez, s mindezekhez kapcsolódóan számtalan szemléletformáló programja is van. Rendezvényzöldítő szolgáltatásukkal világszintű projekt kivitelezéséért lettek felelősek. 2023 nyarán, ugyanis a Zöldövezet Társulás végezte a 2023-as, Budapesten rendezett Atlétikai-Világbajnokság környezettudatos hulladékmenedzsmentjét.
 
A Climate Action hivatalos partnerként működött közre a sporteseményen, kiemelve a sport- és a fenntarthatóság fontosságát, a Zöldövezet Társulással való kapcsolatkialakítás a Budapest 2023 Nonprofit Zrt. fenntarthatósági menedzseréhez, Schmitt Petrához köthető. A világbajnokságot követően indult el egy közös gondolkodás-, egy leendő együttműködésre való felkészülés a Climate Action és a Zöldövezet Társulás között, melynek eredményeképpen együttműködési megállapodás aláírására is sor került.

Hisszük, hogy együttműködésünk fényében szakmai tudásainkat-, tapasztalatainkat immáron közös-, együttes célok megvalósításának érdekében oszthatjuk meg egymással.