Új ügyfelünk a H1 Systems Mérnöki Szolgáltatások KFT

Új ügyfelünk a H1 Systems Mérnöki Szolgáltatások KFT

Célunk az, hogy versenyképes-, iparág specifikus termékeket- és szolgáltatásokat hozzunk a piacra

A H1 Systems Mérnöki Szolgáltatások Kft. egy olyan több évtizedes tapasztalattal rendelkező tervezéssel-, kivitelezéssel- és üzemeltetéssel foglalkozó budapesti vállalkozás, ahol számos tervező- és kivitelező mérnök szoros együttműködésben dolgozik olyan projekteken, amelyeken belül céljuk, hogy hatékonyabb működés iránti törekvések valósuljanak meg, legyen szó akár barna- vagy zöldmezős beruházásokról.
 
A Climate Action számára kiemelten fontos, hogy az építőiparban- és az üzemeltetésben lévő sikeres szereplőkkel tudunk szerződni, s együttesen sikeres projektekbe fogni. Folyamatosan együtt gondolkozva azon vagyunk, hogy versenyképes termékeket és szolgáltatásokat hozzunk a piacra, ami abszolút iparág specifikus.
 
A Climate Action örömmel köszönti tehát új ügyfelei között a H1 Systems-t. Nagyon fontos számunkra, hogy elkötelezettek a fenntarthatóság irányába, projektjeink felé nagyfokú érdeklődést mutatnak, így nem is volt kérdés számunkra, hogy közösen egy hosszú távú együttműködésbe kezdünk.