Két projektünk is Silver-díjas lett a Sport Forum Hungary Awards-on

Két projektünk is Silver-díjas lett a Sport Forum Hungary Awards-on

Komoly elismerések a Climate Action oldalán

A Climate Action Kft. az elmúlt időszakban komoly erőfeszítéseket tett annak érdekében, hogy meghatározó szerepet játszhasson a sport és fenntarthatóság területén, a jó irányt jelzi, hogy a 2023-as Sport Forum Hungary sportkonferenciájának díjátadóján két díjat is elnyert a Climate Action.
 
Az idei Sport Forum Hungary Awards díjátadójára két pályázatot nyújtottunk be, s indultunk el velük „Az év CSR akciója” kategóriában. Örömünkre szolgál- és tevékenységünk minőségét jelzi, hogy mindkét pályázatunkkal az Awards „Silver díját” nyertük el. Az első pályázatunk a 2023-as Budapesti Atlétikai- Világbajnokság fenntarthatósági projektje, a LEGACY FOREST volt. Ez a projekt példát mutatott arra, hogy a sport és a fenntarthatóság összekapcsolása milyen jelentős eredményeket hozhat. A Legacy Forest nemcsak a világbajnokság közönségének szállított felejthetetlen élményeket, de hosszú távon hozzájárult- és hozzá is járul a környezetvédelemhez.
 
A másik-, szívünknek hasonlóan kedves projektünket a Telekom Veszprém Handball Team-mel közösen valósítottuk meg. A Climate Action Kft. és a Telekom Veszprém együttműködése értelmében- és végeredményeként megszületett a – TELEKOM VESZPRÉM FOREST –mely a Közép-Dunántúli Piros túra útvonalának követésével minden érdeklődő- és természetjáró megtekinthet- és nyomon követhet majd. A közel 1 ha-os erőterületen 9000 db facsemete kerül majd elültetésre. A Klub társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettsége példamutató, tehát nem csupán a sportban-, hanem társadalmunk tudatos védelmében is élen járnak.
 
A Climate Action Kft. célja mindig is az volt, hogy meghatározó tanácsadó vállalat legyen a sport- és fenntarthatóság területén egyaránt. A mostani eredmények is azt bizonyítják, hogy ez az ambíció nem csak szavakban, hanem cselekedetekben is megvalósul. A Climate Action folytatja elkötelezettségét a környezetvédelem- és a fenntarthatóság iránt és továbbra is inspirálja- és támogatja majd azokat, akik ugyanezen az úton járnak.