EGYÜTTMŰKÖDÉS A FENNTARTHATÓSÁG SZAKTERÜLETÉNEK MÉDIUMÁVAL, A HIPERZÖLDDEL

EGYÜTTMŰKÖDÉS A FENNTARTHATÓSÁG SZAKTERÜLETÉNEK MÉDIUMÁVAL, A HIPERZÖLDDEL

A Climate Action számára kiemelten fontos a fenntarthatóság fontosságának publikálása a társadalom- és a különféle szférák felé, így örömmel jelenthetjük be, hogy együttműködésbe kezdtünk a fenntarthatóság, mint szakma, szakterület referenciáit szolgáló médiumával, a HIPERZÖLD-del.

A Climate Action, mint a fenntarthatósági-, környezetvédelemi- és klímavédelemi szakértői profillal- és szolgáltatásokkal rendelkező vállalat alapvető célkitűzése, hogy ezen szakterületek mentén a társadalom minden egyes szektorának számára a legtökéletesebb megoldást találja- és adja annak érdekében, hogy környezetünk helyzete előnyösebbé-, jobbá- és nem utolsó sorban élhetőbbé váljon. Így, csakis ennek mentén tudjuk majd közösen elmozdítani a világot abba az irányba, hogy az fenntarthatóbb legyen a jövő generációjának számára.
 
A fenntarthatóság, mint szakterület, egyre szélesebb körben nyer ismertséget- és egyre szélesebb körben válik elfogadottá- és kötelezővé egyaránt. Három alappillére, a gazdasági-, a társadalmi- és a környezeti fenntarthatóság által a tudatos-, környezetükért felelős vállalatok, vállalkozások számos előnyre tehetnek szert fenntartható politikájuk megvalósítása által.

A Hiperzöld szervezeteknek-, szakembereknek kínál hasznos- és gyakorlati információkat, útmutatókat a fenntarthatóság területéről. Mottójuk: Profiktól profiknak – ennek megfelelően weboldalukon minden-, a fenntarthatóságot érintő törvényi-, gazdasági- és társadalmi változások megtalálhatóak, így naprakész információt kaphatnak azon vállalkozások, akik a fenntarthatóságot beépítették üzleti működésükbe. A Hiperzöld egy olyan platformot kínál, amelyben a fenntarthatóságban élenjáró vállalatok-, vállalkozások- és szakemberek cikkei-, elemzései-, útmutatói- és nem utolsó sorban interjúi kapnak majd helyet, tovább erősítve a szakma, mint fenntarthatóság egyre szélesebb körű megismertetését, fontosságának prezentálását.
 
Ezen unikális kezdeményezéshez a Climate Action örömmel csatlakozik, bízunk benne, hogy projektjeink-, valamint szakmai cikkeink- és irányelveink bemutatásával hozzájárulhatunk a fenntarthatóság fontosságának beépítéséhez, a társadalom minden egyes szegmensére vonatkozóan. Fontos, hogy mindennapjaink elkerülhetetlen részévé váljon a környezet- és klímavédelem, valamint a fenntarthatóság.

 
ACT LOCAL, THINK GLOBAL!