A Climate Action és a Nehéz Brothers együttműködése

A Climate Action és a Nehéz Brothers együttműködése

Újabb hosszútávú-, stratégiai együttműködés megkötésére került sor, immáron a Nehéz Brothers italnagykereskedést is partnereink között tudhatjuk számon.

A soltvadkerti székhellyel rendelkező Nehéz Brothers, prémium pálinkák előállításával- és forgalmazásával foglalkozik, termékeik bolti forgalomban is megtalálhatóak. Az együttműködés értelmében a Nehéz Brothers termékeinek megvásárlásával a palackon lévő címkén található QR kód beolvasásával a vásárlók hozzájárulnak a Climate Action 2024-es, 100 HA – HUNERDŐ nevet viselő projektjéhez, minden egyes palack megvásárlásával 1 darab facsemetével támogatják az erdőszerkezet átalakítási kezdeményezésünket.
 
A Climate Action 2024. február 8-i projektbemutató sajtótájékoztatóján, az immáron partneri státuszt betöltő Nehéz Brothers tulajdonosai is részt vettek, ahol ismertetésre került a közös kezdeményezés, melyet a jövőben a 100 HA – HUNERDŐ projekt stratégiai helyszínéül szolgáló budapesti Kilenc Kert étteremben további termékbemutató események követnek majd.