A Climate Action és a MONDO együttműködése

A Climate Action és a MONDO együttműködése

Közös célunk sport- és a fenntarthatósági projektek együttes megvalósítása

A Climate Action mellett a MONDO Group volt a 2023-as Budapesti Atlétikai Világbajnokság egyik partnere. A legendás céget 1948-ban, az olaszországi Alba városában alapították, mely kezdetben kis vállalkozásnak indult, de az elmúlt évtizedekben olyan nemzetközileg elismert márkává nőtték ki magukat, amely a sportvilág egyik zászlóshajójává vált.

A MONDO, mint márkanév mára már szorosan összefonódott a kiváló minőséggel és az újító szellemmel a sportfelszerelések terén. Kiemelkedően ismertek gumi alapú sportpálya felületeikről, melyeket úgy fejlesztenek, hogy megfeleljenek a legmagasabb nemzetközi elvárásoknak és standardoknak.

Az elmúlt évtizedek alatt a MONDO több úttörő újítást is bevezetett a sportiparba és folyamatosan kutatnak, fejlesztenek. Céljuk, hogy mind a profi sportolók, mind a sportot csak hobbiként űző emberek számára a lehető legjobb- és legbiztonságosabb termékeket kínálják.
A Climate Action célja a jövőben szoros együttműködésekre lépni a MONDO-val fenntarthatósági projektek közös megvalósításának céljából.