A Climate Action, a TABAK EXPO kiállítói között

A Climate Action, a TABAK EXPO kiállítói között

2023. november 7-én, Budapesten, a Hungexpo Kongresszusi Központ adott otthont az idei TABAK EXPO-nak, Közép-Európa legjelentősebb dohány-kiskereskedelmi szakmai kiállításának.

Mint ismert, a dohányzásnak számos környezeti-, társadalmi- és szociális hatásai-, hátrányai-, következményei vannak. A Climate Action fő profilja, a környezetvédelem- és a fenntarthatóság nemcsak az élővilág- és a természeti erőforrások megőrzéséről szól, hanem az emberek egészségéről és jólétéről is. Az életminőség javítása- és a fenntartható jövő érdekében elengedhetetlen, hogy megvédjük környezetünket a dohányzás- és más környezetszennyező tevékenységek hatásaitól.

A Climate Action minden évben rendszeres résztvevője, kiállítója a TABAK EXPO-nak, a fenntarthatóság szerepe ugyanis rendkívüli fontossággal bír a dohányzás elleni küzdelemben.
A fenntarthatóság elvei szerint a dohányzás csökkentése szolgálni tudja az egészség- és a természeti erőforrások megőrzését a jövő generációinak számára.

A Climate Action szerepvállalása általi célja a dohányipari szakmai kiállításon nem más, mint a környezetvédelemre- és a fenntarthatóságra való edukáció, tevékenységének bemutatása a dohányipari vállalatok számára, akikkel célunk egy leendő együttműködés létrehozása a társadalmi tudatosság- és a prevenció megteremtése érdekében.

Az oktatás és a kampányok segítségével felhívhatjuk a figyelmet a dohányzás káros hatásaira és ösztönözhetjük az embereket a leszokásra. Az aktív társadalmi közreműködés elengedhetetlen a dohányzás visszaszorításához és a fenntartható jövő előmozdításához.